Mot me diell dhe temperatura të larta

Publikuar më: 5/5/2022, ora 10:43

Mot me diell dhe temperatura të larta

Publikuar më: 5/5/2022, ora 10:43

Parashikimi motit nga meteorologia Tanja Porja.