Moti i keq në Europë, Austria shpall emergjencën, probleme në Itali dhe Spanjë

Dimri ka ardhur në Europë, dhe bashkë me të edhe moti i ashpër. Reshjet e dendura të borës kanë bllokuar pjesë të ndryshme të Austrisë, duke detyruar autoritetet të shpallin gjendjen e emergjencës.