Moti i keq, pasojat e reshjeve në zonën e Tropojës, bllokohet njësia administrative

Publikuar më: 18/9/2022, ora 17:02

Moti i keq, pasojat e reshjeve në zonën e Tropojës, bllokohet njësia administrative

Publikuar më: 18/9/2022, ora 17:02

Reshjet e dendura të shiut kanë shkaktuar mjaft dëmtime në zonën e Tropojës, ku më e prekur ka qenë njësia administrative Bytyç. Korrespondenti i A2 CNN Gjon Gjeka ka shkuar në zonë ku bën të ditur se në pasdrekën e të dielës është bërë i mundur zhbllokimi I segmentit që lidh fshatrat e Bytyçit me Tropojën dhe gjithë Shqipërinë.

Moti i keq, pasojat e reshjeve në zonën e Tropojës, bllokohet njësia administrative

Publikuar më: 18/9/2022, ora 17:02

Reshjet e dendura të shiut kanë shkaktuar mjaft dëmtime në zonën e Tropojës, ku më e prekur ka qenë njësia administrative Bytyç. Korrespondenti i A2 CNN Gjon Gjeka ka shkuar në zonë ku bën të ditur se në pasdrekën e të dielës është bërë i mundur zhbllokimi I segmentit që lidh fshatrat e Bytyçit me Tropojën dhe gjithë Shqipërinë.