Moti i keq, rikthehet zhurma e gjeneratorëve në Kukës

Publikuar më: 11/1/2022, ora 12:15

Moti i keq, rikthehet zhurma e gjeneratorëve në Kukës

Publikuar më: 11/1/2022, ora 12:15

Pas shumë vitesh është rikthyer zhurma e gjeneratorëve në qytetin e Kukësit. Dhjetëra lokale dhe biznese që i kane ruajtur gjeneratorët, i kanë vënë në funksionim mëngjesin e kësaj të marte, pasi prej mesnatës së djeshme qyteti ndodhet pa energji elektrike.

Moti i keq, rikthehet zhurma e gjeneratorëve në Kukës

Publikuar më: 11/1/2022, ora 12:15

Pas shumë vitesh është rikthyer zhurma e gjeneratorëve në qytetin e Kukësit. Dhjetëra lokale dhe biznese që i kane ruajtur gjeneratorët, i kanë vënë në funksionim mëngjesin e kësaj të marte, pasi prej mesnatës së djeshme qyteti ndodhet pa energji elektrike.