Moti në rajon: 4 nëntor 2021

Publikuar më: 4/11/2021, ora 08:05

Moti në rajon: 4 nëntor 2021

Publikuar më: 4/11/2021, ora 08:05

Parashikimi i motit në vend dhe rajon në A2 CNN nga meteorologia Tanja Porja.