Moti në rajon: 5 nëntor 2021

Publikuar më: 5/11/2021, ora 07:47

Moti në rajon: 5 nëntor 2021

Publikuar më: 5/11/2021, ora 07:47

Parashikimi i motit në vend dhe rajon në A2 CNN nga meteorologia Tanja Porja.