Motorët e ujit, pushuesit: Kur kontrollohen dhe zbatohen rregullat, ndihemi të sigurt

Publikuar më: 4/8/2022, ora 14:02

Motorët e ujit, pushuesit: Kur kontrollohen dhe zbatohen rregullat, ndihemi të sigurt

Publikuar më: 4/8/2022, ora 14:02

Vija bregdetare e Durrësit, së bashku me subjektet që ofrojnë argëtime me mjete lundruese me motor, mund të merret si shembull se si duhet të funksionojnë aktivitete të tilla, në mënyrë që edhe adhuruesit e këtyre aktiviteteve të kënaqen, por të mos cenohet as siguria e pushuesve.

Motorët e ujit, pushuesit: Kur kontrollohen dhe zbatohen rregullat, ndihemi të sigurt

Publikuar më: 4/8/2022, ora 14:02

Vija bregdetare e Durrësit, së bashku me subjektet që ofrojnë argëtime me mjete lundruese me motor, mund të merret si shembull se si duhet të funksionojnë aktivitete të tilla, në mënyrë që edhe adhuruesit e këtyre aktiviteteve të kënaqen, por të mos cenohet as siguria e pushuesve.