Motorët me qira në Elbasan, shqetësim për qytetarët, policia hesht

Motorët elektrikë, që jepen me qira, në qytetin e Elbasanit, janë kthyer në një shqetësim të madh për mijëra qytetarë që frekuentojnë pasdite bulevardin dhe lulishtet e qytetit.