Motori më turistë të huaj përplaset me makinën në aksin Pogradec – Lin

Publikuar më: 19/9/2023, ora 16:32

Motori më turistë të huaj përplaset me makinën në aksin Pogradec – Lin

Publikuar më: 19/9/2023, ora 16:32

Një aksident ka ndodhur pasditen e sotme në aksin rrugor Pogradec - Lin, në afërsi të vendit të quajtur "Pojskë". Sipas informacioneve paraprake, dyshohet se një motor i drejtuar nga turistë të huaj, ka dalë nga një rrugë dytësore dhe është përplasur me një mjet.

Motori më turistë të huaj përplaset me makinën në aksin Pogradec – Lin

Publikuar më: 19/9/2023, ora 16:32

Një aksident ka ndodhur pasditen e sotme në aksin rrugor Pogradec - Lin, në afërsi të vendit të quajtur "Pojskë". Sipas informacioneve paraprake, dyshohet se një motor i drejtuar nga turistë të huaj, ka dalë nga një rrugë dytësore dhe është përplasur me një mjet.