Mozarti, muzikanti gjenial në histori, shkroi mbi 600 pjesë muzikore në një kohë të shkurtër

Publikuar më: 10/5/2022, ora 07:36

Mozarti, muzikanti gjenial në histori, shkroi mbi 600 pjesë muzikore në një kohë të shkurtër

Publikuar më: 10/5/2022, ora 07:36

Mozart tregoi aftësi të jashtëzakonshme që nga fëmijëria e tij e hershme. Ai kompozoi nga mosha pesë vjeçare dhe interpretoi përpara familjeve mbretërore Evropiane. Biografë të shumtë tregojnë për dhuntinë fenomenale të fëmijës mrekullibërës, për dëgjimin e tij unik dhe kujtesën e jashtëzakonshme.

Mozarti, muzikanti gjenial në histori, shkroi mbi 600 pjesë muzikore në një kohë të shkurtër

Publikuar më: 10/5/2022, ora 07:36

Mozart tregoi aftësi të jashtëzakonshme që nga fëmijëria e tij e hershme. Ai kompozoi nga mosha pesë vjeçare dhe interpretoi përpara familjeve mbretërore Evropiane. Biografë të shumtë tregojnë për dhuntinë fenomenale të fëmijës mrekullibërës, për dëgjimin e tij unik dhe kujtesën e jashtëzakonshme.