Muaji i kancerit të gjirit, 650 raste të reja në vit, të prekur dhe 3 meshkuj

Mbi 650 gra në Shqipëri preken çdo vit nga kanceri i gjirit ku 25% e tyre përfundojnë me humbje jete.