Muaji i Ramazanit, besimtarët myslimanë nisin të enjten agjërimin

Publikuar më: 22/3/2023, ora 16:32

Muaji i Ramazanit, besimtarët myslimanë nisin të enjten agjërimin

Publikuar më: 22/3/2023, ora 16:32

Nderkohe, neser nis muaji i Ramazanit. Besimtarët myslimanë do të agjërojnë për 29 ditë, në shenjë adhurimi ndaj Zotit. Për myslimanët ky muaj është mjaft i veçantë dhe mbyllet me festën e Fiter Bajramit më 21 prill.

Muaji i Ramazanit, besimtarët myslimanë nisin të enjten agjërimin

Publikuar më: 22/3/2023, ora 16:32

Nderkohe, neser nis muaji i Ramazanit. Besimtarët myslimanë do të agjërojnë për 29 ditë, në shenjë adhurimi ndaj Zotit. Për myslimanët ky muaj është mjaft i veçantë dhe mbyllet me festën e Fiter Bajramit më 21 prill.