Muaji i Ramazanit, Samarxhi: Shqiptarët një ndër popujt më besimtarë në botë

Gazetari i njohur, Ferdinand Samarxhi, shpjegon domethënien e muajit të Ramazanit, veçanërisht se si përjetohet ai mes popullsisë shqiptare në Shqipëri, Kosove, Maqedoni dhe shtete të tjera të rajonit.