Muka kundër vaksinimit të detyrueshëm: Shqipëria kopjon vendet e tjera, nuk bazohet në të dhënat e saj

Publikuar më: 5/1/2022, ora 10:05

Muka kundër vaksinimit të detyrueshëm: Shqipëria kopjon vendet e tjera, nuk bazohet në të dhënat e saj

Publikuar më: 5/1/2022, ora 10:05

Shqipëria vazhdon të kopjojë masat nga jashtë dhe pak nga të dhënat e terrenit, edhe pse ka situatë të ndryshme të Covid nga vendet perëndimore. Kështu u shpreh në Ditari në A2 CNN mjeku Taulant Muka, duke folur për vaksinimin e detyrueshëm të administratës dhe punonjësve në qendra tregtare e supermarkete.

Muka kundër vaksinimit të detyrueshëm: Shqipëria kopjon vendet e tjera, nuk bazohet në të dhënat e saj

Publikuar më: 5/1/2022, ora 10:05

Shqipëria vazhdon të kopjojë masat nga jashtë dhe pak nga të dhënat e terrenit, edhe pse ka situatë të ndryshme të Covid nga vendet perëndimore. Kështu u shpreh në Ditari në A2 CNN mjeku Taulant Muka, duke folur për vaksinimin e detyrueshëm të administratës dhe punonjësve në qendra tregtare e supermarkete.