“Mund të pushtojë botën”, OBSH: Rrezik i lartë nga varianti Omicron, por viktima s’ka

Publikuar më: 29/11/2021, ora 16:09

“Mund të pushtojë botën”, OBSH: Rrezik i lartë nga varianti Omicron, por viktima s’ka

Publikuar më: 29/11/2021, ora 16:09

Organizata Botërore e Shëndetësisë e konsideron shumë të lartë rrezikshmërinë e variantit të ri të koronavirusit, Omicron dhe paralajmëron se mund të pushtojë botën. Për shfaqjen e tij, OBSH fajëson nivelin e ulët të vaksinimit në Afrikën e Jugut.

“Mund të pushtojë botën”, OBSH: Rrezik i lartë nga varianti Omicron, por viktima s’ka

Publikuar më: 29/11/2021, ora 16:09

Organizata Botërore e Shëndetësisë e konsideron shumë të lartë rrezikshmërinë e variantit të ri të koronavirusit, Omicron dhe paralajmëron se mund të pushtojë botën. Për shfaqjen e tij, OBSH fajëson nivelin e ulët të vaksinimit në Afrikën e Jugut.