Mundësitë financiare që lindin nga kriza e Covid-19 – A2 Business Week – Speciale KORONAVIRUS

Krizat janë edhe mundësi. Mundësi që biznesi të ridimensionohet në mënyrën e funksionimit të tij. Mundësi që qytetarët të investojnë në alternativa të ndryshme paratë e tyre për të gjeneruar fitim. Mundësi që ekonomia të futet në një tjetër shtrat, me mundësi më të shumta zhvillimi. Historia e krizave ekonomike në botë e ka treguar këtë. E parë në një këndvështrim optimist, a mund të shfrytëzohet kjo krizë për ti dhënë vlerë parasë dhe si mund ta bëjmë këtë?

Në këtë speciale A2 Business Week iu tregojmë sesi.

Të ftuar:
Adrian Civici, ekspert për tregjet financiare
Arton Lena, drejtor ekzekutiv i WVP Fund Management Tirana
Artan Gjergji, drejtor i Bursës ALSE
Mark Crawford, investitor