Mungesa e një pakete për bujqësinë, Malaj: 40 mijë familje nuk kanë ndjerë asnjë ndihmë

Mungesa e një pakete ndihmëse për bujqësinë në këtë moment që po kalon vendi për shkak të pandemisë së koronavirusit ka sjellë dhe reagimin e ish ministrit të Financave, Arben Malaj në emisionin Business Week në A2.