Mungesa e subvencioneve, fermerët ankohen për rritjen e kostove e ndikimin direkt te çmimet

Publikuar më: 12/1/2022, ora 15:40

Mungesa e subvencioneve, fermerët ankohen për rritjen e kostove e ndikimin direkt te çmimet

Publikuar më: 12/1/2022, ora 15:40

Fermerët po përballen me rritjen e kostove të prodhimit dhe një ndër arsyet, krahas rritjes së çmimit në bursa, është heqja e subvencioneve për imputet bujqësore. Një masë që ka hyrë në fuqi nga 1 janari si pjesë e paketës fiskale të këtij viti.

Mungesa e subvencioneve, fermerët ankohen për rritjen e kostove e ndikimin direkt te çmimet

Publikuar më: 12/1/2022, ora 15:40

Fermerët po përballen me rritjen e kostove të prodhimit dhe një ndër arsyet, krahas rritjes së çmimit në bursa, është heqja e subvencioneve për imputet bujqësore. Një masë që ka hyrë në fuqi nga 1 janari si pjesë e paketës fiskale të këtij viti.