Mungesa e vitaminës D, mjekët: Protokoll të ri mjekimi, kryeni analizën – A2

Mungesa e vitaminës D, mjekët: Protokoll të ri mjekimi, kryeni analizën

Mungesa e vitaminës D në organizëm është një problem shëndetësor global. Shumë vende kanë ndryshuar protokollet e mjekimit për të ulur mungesat dhe pasojat në shëndet.