Mungesa në Samitin e Demokracisë, Maliqi: Vendim befasues, futi Kosovën mes vendeve shumë problematike

Publikuar më: 8/11/2021, ora 14:47

Mungesa në Samitin e Demokracisë, Maliqi: Vendim befasues, futi Kosovën mes vendeve shumë problematike

Publikuar më: 8/11/2021, ora 14:47

Biden ftoi mbi 100 shtete në Samitin e Demokracisë, dhe mes tyre mungon Kosova. Analisti Agon Maliqi mendon se ky është sinjal i heshtur i pakënaqësisë së Uashingtonit ndaj qasjes së Prishtinës zyrtare.

Mungesa në Samitin e Demokracisë, Maliqi: Vendim befasues, futi Kosovën mes vendeve shumë problematike

Publikuar më: 8/11/2021, ora 14:47

Biden ftoi mbi 100 shtete në Samitin e Demokracisë, dhe mes tyre mungon Kosova. Analisti Agon Maliqi mendon se ky është sinjal i heshtur i pakënaqësisë së Uashingtonit ndaj qasjes së Prishtinës zyrtare.