Mungojnë klasat në Pojan. Fëmijët dalin nga shkolla me natë

Publikuar më: 11/11/2021, ora 13:19

Mungojnë klasat në Pojan. Fëmijët dalin nga shkolla me natë

Publikuar më: 11/11/2021, ora 13:19

Mungesa e ambienteve bën që dhjetëra fëmijë të sistemit fillor në shkollën e Pojanit, nga klasa e parë deri në të pestën, në Qarkun e Korçës, janë të detyruar të zhvillojnë mësimin pasdite dhe e përfundojnë ndërsa ka rënë nata.

Mungojnë klasat në Pojan. Fëmijët dalin nga shkolla me natë

Publikuar më: 11/11/2021, ora 13:19

Mungesa e ambienteve bën që dhjetëra fëmijë të sistemit fillor në shkollën e Pojanit, nga klasa e parë deri në të pestën, në Qarkun e Korçës, janë të detyruar të zhvillojnë mësimin pasdite dhe e përfundojnë ndërsa ka rënë nata.