Mungon Arben Ahmetaj – Rama mbledh Grupin Parlamentar dhe jep porositë për 14 majin

Publikuar më: 15/3/2023, ora 19:18

Mungon Arben Ahmetaj – Rama mbledh Grupin Parlamentar dhe jep porositë për 14 majin

Publikuar më: 15/3/2023, ora 19:18

Është mbledhur mbrëmjen e sotme Grupi Parlamentar i Partisë Socialiste. Burime për A2CNN nga mbledhja bëjnë me dije se në mbledhje nuk ishte Arben Ahmetaj. Rama ka dhënë porositë të bashkërendimit të punës ndërmjet deputetëve, drejtuesve politik, kandidatëve dhe ministrave.

Mungon Arben Ahmetaj – Rama mbledh Grupin Parlamentar dhe jep porositë për 14 majin

Publikuar më: 15/3/2023, ora 19:18

Është mbledhur mbrëmjen e sotme Grupi Parlamentar i Partisë Socialiste. Burime për A2CNN nga mbledhja bëjnë me dije se në mbledhje nuk ishte Arben Ahmetaj. Rama ka dhënë porositë të bashkërendimit të punës ndërmjet deputetëve, drejtuesve politik, kandidatëve dhe ministrave.