Mungon përkrahja e shtetit, blegtorët në Kukës nuk i mbajnë dot më bagëtitë

Publikuar më: 8/11/2021, ora 13:54

Mungon përkrahja e shtetit, blegtorët në Kukës nuk i mbajnë dot më bagëtitë

Publikuar më: 8/11/2021, ora 13:54

Pa mbështetje dhe pa subvencione nga shteti dhe ne kushtet e emigrimit masiv të të rinjve dhe krahut të punës, blegtorët në Kukës duket se janë në pikën më kritike të aktivitetit të tyre. Ata shprehen se edhe shitjet kanë rënë në minimum, ç’ka e bën të pamundur prej tyre mbarështimin dhe rritjen e bagëtive. Me këto ritme nuk do të jetë e largët dita kur nuk do të ketë me bagëti në shitje.

Mungon përkrahja e shtetit, blegtorët në Kukës nuk i mbajnë dot më bagëtitë

Publikuar më: 8/11/2021, ora 13:54

Pa mbështetje dhe pa subvencione nga shteti dhe ne kushtet e emigrimit masiv të të rinjve dhe krahut të punës, blegtorët në Kukës duket se janë në pikën më kritike të aktivitetit të tyre. Ata shprehen se edhe shitjet kanë rënë në minimum, ç’ka e bën të pamundur prej tyre mbarështimin dhe rritjen e bagëtive. Me këto ritme nuk do të jetë e largët dita kur nuk do të ketë me bagëti në shitje.