Mungon prej 30 vitesh, Pusteci dhe 9 fshatrat e tij pa asnjë farmaci

Publikuar më: 1/6/2023, ora 12:50

Mungon prej 30 vitesh, Pusteci dhe 9 fshatrat e tij pa asnjë farmaci

Publikuar më: 1/6/2023, ora 12:50

Banorët e Bashkisë së Pustecit, përfshi edhe 9 fshatrat e saj, prej më shumë se 30 vitesh nuk kanë një farmaci në zonën e tyre. Dhe kjo mungesë bëhet akoma më problematike, pasi shumica e popullatës në këtë bashki janë të moshës së tretë dhe ilaçet i kanë pjesë të përditshmërisë së tyre.

Mungon prej 30 vitesh, Pusteci dhe 9 fshatrat e tij pa asnjë farmaci

Publikuar më: 1/6/2023, ora 12:50

Banorët e Bashkisë së Pustecit, përfshi edhe 9 fshatrat e saj, prej më shumë se 30 vitesh nuk kanë një farmaci në zonën e tyre. Dhe kjo mungesë bëhet akoma më problematike, pasi shumica e popullatës në këtë bashki janë të moshës së tretë dhe ilaçet i kanë pjesë të përditshmërisë së tyre.