Mungon tregu dhe orientimi, mollët e Devollit kalben dhe hidhen në përrenj

Publikuar më: 13/1/2022, ora 12:49

Mungon tregu dhe orientimi, mollët e Devollit kalben dhe hidhen në përrenj

Publikuar më: 13/1/2022, ora 12:49

Tonelata mollë në fshatrat e bashkisë së Devollit kanë mbetur pa u shitur. Dhe jo vetëm kaq, por pjesa dërrmuese e prodhimit po kalbet në magazina dhe po hidhet në ambiente të ndryshme dhe përrenjtë e këtyre fshatrave.

Mungon tregu dhe orientimi, mollët e Devollit kalben dhe hidhen në përrenj

Publikuar më: 13/1/2022, ora 12:49

Tonelata mollë në fshatrat e bashkisë së Devollit kanë mbetur pa u shitur. Dhe jo vetëm kaq, por pjesa dërrmuese e prodhimit po kalbet në magazina dhe po hidhet në ambiente të ndryshme dhe përrenjtë e këtyre fshatrave.