Murrizi: Kur shoh pro amerikanë bijtë e Bllokut më vjen të…

Publikuar më: 4/5/2022, ora 15:08

Murrizi: Kur shoh pro amerikanë bijtë e Bllokut më vjen të…

Publikuar më: 4/5/2022, ora 15:08

Ish-deputeti Myslim Murrizi është rikthyer së fundmi në Partinë Demokratike, pas largimit të Lulzim Bashës. Edhe pse mbështet Sali Berishën, Murrizi thotë se nuk është aspak antiamerikan dhe nuk mund ta pranojë kur flamurin e proamerikanizmin e kanë marrë trashëgimtarët e figurave kryesore të diktaturës komuniste. Ndiqni intervistën e plotë në Ditarin e A2 CNN.

Murrizi: Kur shoh pro amerikanë bijtë e Bllokut më vjen të…

Publikuar më: 4/5/2022, ora 15:08

Ish-deputeti Myslim Murrizi është rikthyer së fundmi në Partinë Demokratike, pas largimit të Lulzim Bashës. Edhe pse mbështet Sali Berishën, Murrizi thotë se nuk është aspak antiamerikan dhe nuk mund ta pranojë kur flamurin e proamerikanizmin e kanë marrë trashëgimtarët e figurave kryesore të diktaturës komuniste. Ndiqni intervistën e plotë në Ditarin e A2 CNN.