Murtaja e shpendëve në Elbasan, në rrugë dhe trotuare gjenden çdo ditë zogj të ngordhur

Ditët e fundit në qytetin e Elbasanit dhe rrethina është vërejtur një fenomen që ka alarmuar qytetarët. Në rrugë dhe trotuare gjenden çdo ditë zogj të ngordhur kryesisht kumri dhe pëllumba.