Mushkonjat “prishin” bukurinë e bregdetit të Semanit

Publikuar më: 5/6/2023, ora 14:38

Mushkonjat “prishin” bukurinë e bregdetit të Semanit

Publikuar më: 5/6/2023, ora 14:38

Vija bregdetare e Semanit dhe Darëzezës, në Bashkinë e Fierit, mund të cilësohet si një ndër më natyralet në bregdetin e Adriatikut në vendin tonë.