Mustafaj: Më shqetëson 1 korriku, jo 30 qershori… – A2

Mustafaj: Më shqetëson 1 korriku, jo 30 qershori…

“Mua nuk më shqetëson më shumë çfarë do të ndodhë më 30 qershor sa çfarë do të ndodhë një ditë më pas. Kriza nga 1 korriku dhe në vazhdim do të jetë në zhvillim dhe acarimi do të jetë më i fortë”.