Muxhahedinët, “Dritësim” mbi fakte dhe personazhe

“Dritësim” është programi me karakter investigativ dhe hulumtues, i cili vjen çdo të premte në ekranin e A2, nga gazetarët Armand Bajrami dhe Jul Kasapi. Zbardhje e dëshmive, fakte dhe prova të pazbuluara, histori të patreguara, në një rrugëtim për të sjellë të vërtetën. Në takimin e mbrëmjes së sotme do të hidhet dritë mbi konumunitetin e muxhahedinëve në Shqipëri. Kolegu Jul Kasapi na tregoi më shumë në studion e “Dita jonë”.