Muzeu i së ardhmes, roboti humanoid josh vizitorët në Dubai

Publikuar më: 18/10/2022, ora 16:20

Muzeu i së ardhmes, roboti humanoid josh vizitorët në Dubai

Publikuar më: 18/10/2022, ora 16:20

Roboti humanoid, Ameca është një prej atraksioneve më të mëdha të muzeut të së ardhmes në Dubai. Me fytyrë e trup njeriu, ai i përgjigjet pyetjeve dhe bën shaka me vizitorët.

Muzeu i së ardhmes, roboti humanoid josh vizitorët në Dubai

Publikuar më: 18/10/2022, ora 16:20

Roboti humanoid, Ameca është një prej atraksioneve më të mëdha të muzeut të së ardhmes në Dubai. Me fytyrë e trup njeriu, ai i përgjigjet pyetjeve dhe bën shaka me vizitorët.