Muzikë për të lehtësuar dhimbjen e pacientëve me Covid-19

Tinguj muzike për të qetësuar pacientët në spitalin “Alberto Sabogal”, në Peru. Duke njohur efektet e muzikës, stafi menaxherial dhe mjekët e spitalit vendosën të përdorin këtë lloj terapie për pacientët e tyre.