“My Ithaca”, çelet në Vlorë ekspozita e pikturave dhe fotografive

Është çelur në Vlorë ekspozita me piktura dhe fotografi e titulluar “Itaka ime”. Piktori Roland Runaj dhe fotografi Julian Bleta prezantojnë për publikun rreth 20 piktura në laps dhe rreth 30 fotografi, kryesisht peizazhe të qytetit bregdetar.