“Na duhet një mentalitet i ri në bujqësi”, Krifca: Në mars, nis skema kombëtare

“Në mars, nis skema kombëtare me zero dokumente”. Kjo u njoftua në studion e Ditari në A2 nga drejtoresha e Agjencisë për Zhvillim Bujqësor dhe Rural, Frida Krifca. Sipas saj, në këtë skemë do të shtohet investimi për bujtinat për të mbështetur zonat rurale.