“Na duhet një opozitë e re”, Kadilli: Basha dhe Berisha duhen harruar, me asnjërin nuk fitojmë dot

Publikuar më: 12/1/2022, ora 08:56

“Na duhet një opozitë e re”, Kadilli: Basha dhe Berisha duhen harruar, me asnjërin nuk fitojmë dot

Publikuar më: 12/1/2022, ora 08:56

Fatbardh Kadilli, ish-kandidat për kryetar të PD, foli mëngjesin e së mërkurës në Dita Jonë për situatën aktuale politike në partinë më të madhe opozitare në vend. Kadilli u shpreh se vendi ka nevojë për një opozitë të re, përtej Bashës e Berishës.

“Na duhet një opozitë e re”, Kadilli: Basha dhe Berisha duhen harruar, me asnjërin nuk fitojmë dot

Publikuar më: 12/1/2022, ora 08:56

Fatbardh Kadilli, ish-kandidat për kryetar të PD, foli mëngjesin e së mërkurës në Dita Jonë për situatën aktuale politike në partinë më të madhe opozitare në vend. Kadilli u shpreh se vendi ka nevojë për një opozitë të re, përtej Bashës e Berishës.