“Na vjen për të qarë, po llafosemi me veten”, dëshmitë e shpopullimit në Vishoticë

Publikuar më: 15/2/2023, ora 12:57

“Na vjen për të qarë, po llafosemi me veten”, dëshmitë e shpopullimit në Vishoticë

Publikuar më: 15/2/2023, ora 12:57

"Nuk kemi me kë të këmbejmë dy fjalë dhe po llafosemi me veten". Ky është realiteti i një prej banorëve të moshuar të Vishoticës në bashkinë e Devollit. Largimet e kane kthyer ne një zonë të shkretuar, ndërsa edhe ata pak banore që po përpiqen të rezistojnë, thonë se nuk kanë as mbështetjen më të vogël nga institucionet.

“Na vjen për të qarë, po llafosemi me veten”, dëshmitë e shpopullimit në Vishoticë

Publikuar më: 15/2/2023, ora 12:57

"Nuk kemi me kë të këmbejmë dy fjalë dhe po llafosemi me veten". Ky është realiteti i një prej banorëve të moshuar të Vishoticës në bashkinë e Devollit. Largimet e kane kthyer ne një zonë të shkretuar, ndërsa edhe ata pak banore që po përpiqen të rezistojnë, thonë se nuk kanë as mbështetjen më të vogël nga institucionet.