Naftëtarët paralajmërojmë greve urie në Ballsh

Në lidhje nga Ballshi, gazetarja e A2 Jerola Ziaj tregon kërkesat e naftëtarëve në lidhje me pagat dhe përshkallëzimi i mundshëm të protestës.