“Narcos” shqiptarë në Ekuador, viktimat e përplasjeve të linjave të kokainës në Amerikën Latine

Publikuar më: 26/1/2022, ora 11:00

“Narcos” shqiptarë në Ekuador, viktimat e përplasjeve të linjave të kokainës në Amerikën Latine

Publikuar më: 26/1/2022, ora 11:00

Gjashtë shqiptarë janë ekzekutuar në Amerikën Latine gjatë 5 viteve të fundit, 4 prej të cilëve në Ekuador. Guayaquil është kthyer në epiqendrën e përplasjeve mes grupeve shqiptare për kontrollin e linjave të trafikut të kokainës. Shqiptarët në Ekuador datojnë që në fillim të viteve 2010, ndërsa shumë prej tyre jetojnë në Guayaquil nëpërmjet lidhjeve martesore bizneseve të dyshimta si dhe identiteve të rreme për t’iu shmangur ndjekjes në Shqipëri.

“Narcos” shqiptarë në Ekuador, viktimat e përplasjeve të linjave të kokainës në Amerikën Latine

Publikuar më: 26/1/2022, ora 11:00

Gjashtë shqiptarë janë ekzekutuar në Amerikën Latine gjatë 5 viteve të fundit, 4 prej të cilëve në Ekuador. Guayaquil është kthyer në epiqendrën e përplasjeve mes grupeve shqiptare për kontrollin e linjave të trafikut të kokainës. Shqiptarët në Ekuador datojnë që në fillim të viteve 2010, ndërsa shumë prej tyre jetojnë në Guayaquil nëpërmjet lidhjeve martesore bizneseve të dyshimta si dhe identiteve të rreme për t’iu shmangur ndjekjes në Shqipëri.