Nard Ndoka: 30 Qershori ishte grusht shteti, Presidenti t’i drejtohej ndërkombëtarëve ose ushtrisë – A2

Nard Ndoka: 30 Qershori ishte grusht shteti, Presidenti t’i drejtohej ndërkombëtarëve ose ushtrisë

Nard Ndoka, kreu i Partisë Demokristiane, deklaroi se në 30 Qershor ndodhi një grusht shteti institucional, pasi qeveria dhe KQZ-ja nuk respektuan dekretin e Presidentit. Për këtë arsye, sipas Ndokës, Ilir Meta duhej t’i drejtohej ndërkombëtarëve ose ushtrisë.