NASA nis misionin historik, hera e parë që do të ndryshohet trajektorja e një objekti qiellor

Përditësuar më: 24/11/2021, ora 16:46

NASA nis misionin historik, hera e parë që do të ndryshohet trajektorja e një objekti qiellor

Përditësuar më: 24/11/2021, ora 16:46

NASA ka nisur të martën një mision historik, ku për herë të parë një anije kozmike e nisur nga Toka do të godasë dhe ndryshojë trajektoren e një trupi qiellor.