NASA publikon videon dhe audion e parë nga Marsi

Zbritja në Mars e robotit të NASA-s “Perseverance” ishte një prej momenteve historike të Agjencisë Amerikane Hapësinore. Pamjet e para të mbërritura mahnitën të gjithë botën, ndërsa një video e re e publikuar nga vetë NASA tregon momentet finale të mbërritjes dhe zbarkimit në planetin e kuq.