NATO bazë detare në Durrës, Rama takon Stoltenberg në Bruksel, i paraqet propozimin

Publikuar më: 13/7/2022, ora 15:42

NATO bazë detare në Durrës, Rama takon Stoltenberg në Bruksel, i paraqet propozimin

Publikuar më: 13/7/2022, ora 15:42

Idenë e tij për vendosjen e një baze ushtarake të NATO-s në portin e ri të Durrës, kryeministri Rama ia prezantoi dhe Sekretarit të Përgjithshëm të Aleancës, Jens Stoltenberg, me të cilin zhvilloi një takim zyrtar në Bruskel. Stoltenberg kurseu komentet për propozimin e Kryeministrit, ndërsa vlerësoi kontributin e dhënë nga Shqipëria në aleancë.

NATO bazë detare në Durrës, Rama takon Stoltenberg në Bruksel, i paraqet propozimin

Publikuar më: 13/7/2022, ora 15:42

Idenë e tij për vendosjen e një baze ushtarake të NATO-s në portin e ri të Durrës, kryeministri Rama ia prezantoi dhe Sekretarit të Përgjithshëm të Aleancës, Jens Stoltenberg, me të cilin zhvilloi një takim zyrtar në Bruskel. Stoltenberg kurseu komentet për propozimin e Kryeministrit, ndërsa vlerësoi kontributin e dhënë nga Shqipëria në aleancë.