“NATO, me qëllime imperialiste”, Putin: Operacioni në Ukrainë, sipas parashikimeve

Publikuar më: 30/6/2022, ora 10:40

“NATO, me qëllime imperialiste”, Putin: Operacioni në Ukrainë, sipas parashikimeve

Publikuar më: 30/6/2022, ora 10:40

Samiti i fundit i NATO-s, ku iu hap rruga e anëtarësimit Finlandës dhe Suedisë, nuk kaloi pa u komentuar nga presidenti i Rusisë, Vladimir Putin. Gjatë një deklarate për mediat nga kryeqyteti i Turkmenistani, kreu i Kremlinit dënoi ambiciet imperialiste të NATO-s duke akuzuar aleancën se po kërkon të afirmojë të ashtuquajturën supermaci të saj, përmes konfliktit në Ukrainë.

“NATO, me qëllime imperialiste”, Putin: Operacioni në Ukrainë, sipas parashikimeve

Publikuar më: 30/6/2022, ora 10:40

Samiti i fundit i NATO-s, ku iu hap rruga e anëtarësimit Finlandës dhe Suedisë, nuk kaloi pa u komentuar nga presidenti i Rusisë, Vladimir Putin. Gjatë një deklarate për mediat nga kryeqyteti i Turkmenistani, kreu i Kremlinit dënoi ambiciet imperialiste të NATO-s duke akuzuar aleancën se po kërkon të afirmojë të ashtuquajturën supermaci të saj, përmes konfliktit në Ukrainë.