NATO përmbyll Samitin, Aleanca kërkon të luftojë ndikimin rus në Ballkan

Publikuar më: 1/12/2022, ora 10:58

NATO përmbyll Samitin, Aleanca kërkon të luftojë ndikimin rus në Ballkan

Publikuar më: 1/12/2022, ora 10:58

NATO përmbylli Samitin në Rumani me një mesazh të qartë për Ballkanin Perëndimor. Aleanca u zotua të ndihmojë vendet e rajonit tonë por edhe më gjerë, të cilat përballen me presion të lartë nga Rusia. Për të treguar seriozitet në këtë drejtim, në takimin e ministrave të jashtëm të NATO-s në Bukuresht, ishin të ftuar dhe ministrat e jashtëm të Bosnje e Hercegovinës, Gjeorgjisë dhe Moldavisë.

NATO përmbyll Samitin, Aleanca kërkon të luftojë ndikimin rus në Ballkan

Publikuar më: 1/12/2022, ora 10:58

NATO përmbylli Samitin në Rumani me një mesazh të qartë për Ballkanin Perëndimor. Aleanca u zotua të ndihmojë vendet e rajonit tonë por edhe më gjerë, të cilat përballen me presion të lartë nga Rusia. Për të treguar seriozitet në këtë drejtim, në takimin e ministrave të jashtëm të NATO-s në Bukuresht, ishin të ftuar dhe ministrat e jashtëm të Bosnje e Hercegovinës, Gjeorgjisë dhe Moldavisë.