Natyra e zbukuroi, por njeriu e harroi

Një nga zonat më të bukura që ka “qendisur” natyra në veri të vendit është edhe Shishtaveci. I ndodhur në lartësinë 1500 metra mbi nivelin e detit dhe pjesë e parkut kombëtar Korab-Koretnik, Shishtaveci i bukur është lënë në harresë. Vizitorët konstatojnë mungesën e investimeve, të cilat, sipas tyre, janë në përpjestim të zhdrejtë me natyrën, e cila i ka falur gjithçka kësaj zone.