Natyrë, sport, kulturë, Borsh, edicioni i pestë i ‘’South Outdoor Festival’’

Publikuar më: 3/5/2022, ora 12:50

Natyrë, sport, kulturë, Borsh, edicioni i pestë i ‘’South Outdoor Festival’’

Publikuar më: 3/5/2022, ora 12:50

Sporti, kultura, muzika, tradita, ushqimi dhe natyra, përmblidhen në “South outdoor Festival”, i cili për të pestin vit radhazi shënoi nisjen e sezonit turistik veror në gjithë rivierën shqiptare. Aktiviteti i cili tashmë është kthyer traditë që mbahet në fshatin turistik të Borshit, mbledh pjesëmarrës jo vetëm nga vendi, por edhe nga Europa.

Natyrë, sport, kulturë, Borsh, edicioni i pestë i ‘’South Outdoor Festival’’

Publikuar më: 3/5/2022, ora 12:50

Sporti, kultura, muzika, tradita, ushqimi dhe natyra, përmblidhen në “South outdoor Festival”, i cili për të pestin vit radhazi shënoi nisjen e sezonit turistik veror në gjithë rivierën shqiptare. Aktiviteti i cili tashmë është kthyer traditë që mbahet në fshatin turistik të Borshit, mbledh pjesëmarrës jo vetëm nga vendi, por edhe nga Europa.