Nazarko: Vota për Vetëvendosjen, kundër Perëndimit

Analisti Mentor Nazarko analizon rezultatet e zgjedhjeve në Kosovë, duke dhënë një interpretim për “valën” fituese të Vetëvendosjes dhe skenarët me të cilët do të përballet qeveria e re, por edhe figurat politike që kanë humbur pjesë të elektoratit të tyre.