Ndahen çmimet letrare – A2

Ndahen çmimet letrare

Të enjteve takohemi në “Dita jonë” me gazetaren e A2, Luela Myftari, me të cilën u bisedua për çmimet e letërsisë 2020, ceremonia e ndarjes së të cilëve ndodhi dje. Romani më i mirë, përmbledhja me tregime, vëllimi poetik, vepra më e mirë eseistike, krijimtaria letrare për fëmijë e të rinj dhe përkthimi nga gjuha e huaj.