Ndahen çmimet “Nobel”, çfarë pritet të ndodhë këtë fundjavë

Gazetarja e Kulturës, Luela Myftari e ftuar në Dita Jonë për të folur në lidhje me çmimet Nobel në Letërsi dhe Festivalin e Jazz-it që do të mbahet në Tiranë.