Ndahet nga jeta një nga ikonat e regjisë teatrale, Pirro Mani

Ndahet nga jeta në moshën 89-vjeçare regjisori i mbi 80 veprave teatrale dhe kinematografike. Pirro Mani, artisti i popullit që jetonte prej vitesh larg Shqipërisë, nuk harroi asnjëherë t’i kthente sytë nga kultura shqiptare.